El Rugby Sant Cugat planta cara al CR Majadahonda, però es desinfla en el tram final

Les blau-i-negres han estat en el partit fins als darrers 20 minuts, però el cansament de les jugadores ha acabat condemnant a l'equip

El femení del Club de Rugby Sant Cugat ha caigut 17 a 38 contra el CR Majadahonda, en un partit en el qual les blau-i-negre han plantat cara al totpoderós sotscampió de la lliga, el dissabte 8 d'octubre. Les santcugatenques han jugat un partit molt seriós, no obstant això, el cansament dels últims 20 minuts ha propiciat errades de les jugadores del CR Sant Cugat que les han condemnat.

Així doncs, en un inici de partit fulgurant, les madrilenyes han pogut posar-se per davant en el marcador amb una marca. Tanmateix, les santcugatenques no han abaixat els braços i han capgirat el marcador amb un assaig de Paula Pou i la respectiva transformació d'Ana Maria Iglesias. El partit seguia amb molta igualtat i el CR Majadahonda aconseguia tornar-se a posar per davant. A més, una targeta vermella a Abril Camacho semblava que desequilibraria el duel, però el CR Sant Cugat s'ha mantingut sòlid sobre el terreny de joc, marxant amb el 7 a 10 al pas pels vestidors.

En la represa, les blau-i-negres han fet un pas endavant i, amb una marca de Carla Arca, i la respectiva transformació d'Iglesias, tornaven a agafar la iniciativa (14-10). D'aquesta manera, la igualtat s'ha mantingut en l'electrònic fins al 17 a 17, restant encara 20 minuts pel xiulet final del partit. En aquests darrers minuts, però, ha aparegut la fatiga de les santcugatenques i, en un seguit d'imprecisions de les locals, ha permès al CR Majadahonda escapar-se en el marcador, podent vèncer el partit 17 a 38.

Albert Casorrán, entrenador del CR Sant Cugat, ha destacat el gran partit disputat per les jugadores: "Hem jugat molt bé, la intensitat ha estat boníssima i amb un ritme de partit molt alt que ens ha permès jugar de tu contra el CR Majadahonda, així que estem molt contents i orgullosos. Tanmateix, en el tram final, hem estat cansades i ens hem descuidat en defensa i són jugades que et penalitzen vers equips d'alt nivell".

Amb aquesta derrota, el CR Sant Cugat segueix amb 0 punts en el seu caseller i visitarà en la pròxima jornada a l'Eibar Rugby Taldea, el cap de setmana del 15 i 16 d'octubre. "Estem en el camí correcte, tot i que ens falta millora diferents coses. Hem de seguir amb aquesta intensitat per poder fer mal a l'Eibar Rugby Taldea" ha sentenciat l'entrenador santcugatenc.