El Sant Cugat Futbol Club guanya i se situa en primera posició a la competició

Les vermell-i-negres han guanyat els tres partits de la temporada

El Sant Cugat Futbol Club femení guanya el seu tercer partit a Preferent. Després de victòria rere victòria, el Santcu torna a imposar-se contra les rivals. En aquest cas, ho ha fet contra La Roca Penya Blanc Blava F.C per 6-0.

Les vermell-i-negres han dominat un partit en el qual no han deixat cap opció a La Roca Penya Blanc Blava. De fet, tot just començar el partit, Núria Ortega ha marcat el primer gol (3'). Ortega no n'ha tingut prou i dotze minuts després n'ha marcat un altre (15'). Així, la jugadora ha atorgat avantatge el seu equip, que ha continuat marcant constantment durant una primera part sota control per a les santcugatenques. Així doncs, als dos primers gols, els han seguit els d'Ariadna Castellví (24'), Aroa Garcia (37') i Elisabet Romero (44') durant la primera part.

Després, ha arribat una segona part més tranquil·la. Tot i que les vermell-i-negres han començat fortes amb el segon gol d'Elisabet Romero (51'), La Roca Penya Blanc Blava s'ha espavilat i ha apretat al Santcu, però, tot i això, no ha pogut ni un sol gol. Durant la segona part, el Santcu ha arribat moltes vegades a l'àrea contrària, però finalment el setè no ha caigut.

Cal destacar el gran treball de la defensa santcugatenca i de la portera Houda Benazid, que han defensat la porteria i han impedit que les rivals marquessin cap gol.

L'entrenador del Sant Cugat FC, Raul Raposo, està satisfet amb els resultats dels tres primers partits, però ha reconegut que hi ha alguns aspectes a tenir en compte per continuar millorant: "Estem contents amb el resultat, però hem de ser conscients de què passa més enllà dels resultats i hem vist coses on hem de millorar i on hem estat una miqueta pitjor que en partits anteriors". Tot i això, Raposo ha reconegut que l'equip juga bé i ha valorat el companyonia i la intel·ligència de les jugadores: "Les noies estan jugant molt bé, la seva actitud és molt bona, treballen molt bé durant la setmana, entenen les situacions i són molt llestes i bones companyes, que és importantíssim".

Amb aquests resultats, el Sant Cugat Futbol Club es situa en primera posició de la classificació amb nou punts i es prepara per mantenir la posició.