Sant Cugat molt present en els podis del Campionat de Catalunya d'atletisme

Fins a 6 atletes santcugatencs van fer podi en la categoria absoluta, mentre que 1 atleta local va assolir-ho en la categoria sub-23

Sant Cugat segueix sent bressol d'atletes tal com ha quedat demostrat en el Campionat de Catalunya absolut i sub-23, i és que fins a 7 esportistes locals van aconseguir fer-se un lloc en el podi, en aquesta competició que va tenir lloc a Manresa, entre el dissabte 15 i el diumenge 16 de juny. Dels 6 atletes que van assolir medalla en la categoria reina, destaquen els ors de Ramon Adàlia en triple salt i de Martina Zunino en 400 metres tanques.

Així doncs, Ramon Adàlia segueix allargant el seu bon estat de forma, i el santcugatenc va pujar a la part més alta del podi del triple salt amb una marca de 15.68 metres. En aquesta mateixa prova, el també santcugatenc Marc Sala era plata, amb un salt de 15.54 metres. Elda Romeva, per la seva banda, era bronze en el triple salt femení amb una marca de 12.60 metres.

Gran protagonisme també per Martina Zunino, que tot i la seva joventut, aconseguia liderar amb fermesa la prova dels 400 metres tanques, amb un temps d'1:00.16 minuts. D'altra banda, plata pels experimentats atletes Eloi Rovia en el llançament de pes (amb una marca de 15.09 metres) i Clara Fernández en el salt amb perxa (amb una marca de 4.10 metres).

Finalment, la santcugatenca Elia Ramos aconseguia ser plata en el triple salt, però en aquesta ocasió en la categoria sub-23. L'atleta local pujava al segon graó del podi amb una marca d'11.80 metres.