Sara Marín (Rugby Sant Cugat), bronze en el Mundial Universitari

La blau-i-negra va ser present en la medalla de la selecció espanyola, en un campionat en el qual també va participar el santcugatenc Jan Benito amb l'equip masculí

La jugadora del Club de Rugby Sant Cugat Sara Marín ha aconseguit amb la selecció espanyola de rugbi a 7 la medalla de bronze en el Mundial Universitari, una competició celebrada a Aix-en-Provence (França), entre el 10 i el 12 de juny. L'equip estatal, així, va vèncer 36 a 7 a Austràlia, aconseguint així fer-se un forat en el podi.

La selecció espanyola es va quedar sense poder lluitar per la medalla d'or en caure en les semifinals 21 a 14 contra el Canadà. En la fase de grups, les espanyoles es van mostrar molt sòlides, classificant-se com a segones de grup A, després de guanyar 12 a 24 a Sud-àfrica, 0 a 50 a Polònia, 0 a 46 a Mèxic i cedint només 17 a 19 contra el Japó.

D'altra banda, el santcugatenc Jan Benito també va participar en aquesta competició, assolint una meritòria 7a posició, en derrotar 7 a 13 a Xile. En la fase de grups, el combinat estatal va vèncer 0 a 38 a Singapur, empatar a 12 amb Polònia i perdre 31 a 7 amb Argentina i 0 a 29 amb Sud-Àfrica.