La UESC s'alça campiona en el Campionat d'Espanya de tennis taula

L'equip juvenil femení s'alça a la part més alta del podi, en un campionat en el qual el club santcugatenc ha sumat també 1 plata i 5 bronzes

La secció de tennis taula de la Unió Esportiva Sant Cugat segueix recollint èxits, i és que el club santcugatenc va sumar 7 medalles en el Campionat d'Espanya, una competició celebrada a Guadalajara, entre el 15 de juny i el 3 de juliol. Entre les 7 medalles assolides per l'entitat vermell-i-negra, destaca la medalla d'or de l'equip juvenil femení, format per Mariona Munné, Yanira Sánchez i Laia Munné.

L'equip vermell-i-negre, així, vencia en la final a la Universidad de Burgos - RM Teran en guanyar 2 a 1 i aconseguia fer-se amb el títol. Prèviament, la UESC havia eliminat al Girbau Vic TT per 2 a 1 en les semifinals, i el Coverastur TM en els quarts de final per 2 a 0. En la fase de grups van classificar-se com a primeres, en derrotar 2 a 1 al Boadilla TM CEIP Teresa Berganza, a l'Euroclima Badalona per 3 a 0 i a La Atalaya TM per 3 a 0.

Yanira Sánchez, que va formar part de l'equip juvenil que va alçar-se amb el triomf, també va ser medalla de bronze en la categoria juvenil femení i en la categoria d'equips sub-21 femení (juntament amb Alèxia Guarch). També destacada participació del palista Ferran Paredes, qui va ser medalla de plata en la categoria de tenis taula adaptat en la classe 11 (en perdre la final davant Eduardo Cuesta per 3 a 2) i medalla de bronze en dobles juntament amb Adrià Sánchez (del Club Adaponda).

Les altres medalles de bronze del club santcugatenc en aquest Campionat d'Espanya van ser: Tianxiang Zou i Roc Gibert (en la categoria dobles infantil masculí) i Roc Gibert (amb Martina Sanz del CN Mataró) en la categoria dobles mixt infantil.