El Voleibol Sant Cugat, subcampió d'Espanya

L'equip aleví va aconseguir pujar al segon graó del podi del Campionat d'Espanya

L'aleví femení del DSV Club Voleibol Sant Cugat va acabar en la 2a posició del Campionat d'Espanya, una competició que es va disputar a Valladolid, entre el divendres 14 i el diumenge 16 de juny. Les vermell-i-negres van mostrar-se molt sòlides durant tota la competició i només es van veure superades en la final, quan van perdre 2 a 0 contra l'RGC Covadonga.

Amb això, les santcugatenques van eliminar en les semifinals al Pintures Alemany Ballester per 2 a 0, en els quarts de final al Maristas Burgos (2 a 0) i en els vuitens de final a l'Adecor Aire Sport també per 2 a 0. En la fase de grups, les vermell-i-negres van guanyar tots els partits sense cedir cap set (Albarena, CV Elche i Voleibol Astillero).