Montserrat Garcia, una de les responsables de l'empresa que gestionarà el Mercat Vell, ha explicat que només queda pendent la signatura d'una de les parades, però que tota la resta ja estan ocupades.
Restaurants i parades de la Boqueria
El Mercat Vell es convertirà en un mercat de degustació on les parades vendran el seu producte però també oferiran tapes i platets perquè la gent pugui menjar-hi. Alguns dels noms que hi haurà a l'equipament ja es van coneixent. De la restauració santcugatenca, hi formaran part el Celler de Coll Favà i Can Xeito.
Altres noms provenen de Barcelona, com la parada Boket de la Boqueria o Ceviche 103.
Com serà el nou mercat?
Conservant la seva arquitectura modernista, s'aprofitaran les obres de remodelació de l'edifici per posar més vidrieres, la qual cosa significarà més llum natural, i que l'espai estigui en contacte amb el carrer, mitjançant també tres entrades.
Un total de 20 parades formaran el nou mercat, entre aquelles que estan destinades a la venda de productes típics de mercat, situades al centre de l'espai, i aquelles que oferiran tastos gastronòmics que envoltaran les primeres. Les taules per menjar estaran situades a tocar de les vidrieres. A més hi haurà espai de terrassa, i hi ha la intenció que el mercat obri fins als voltants de les 11 de la nit.
Com ja va explicar el TOT Sant Cugat, el Mercat Vell comptarà amb el patrocini d'Estella Damm.
Imatge de com quedarà el Mercat Vell.