Nadal
Actualitat
Agenda
Guia de Sant Cugat
Classificats
Restaurants
Seccions
Nadal
Guia de Sant Cugat
Classificats
Agenda
Societat
Política
Economia
Cultura
Urbanisme
Mobilitat
Medi Ambient
Esports
Història i Patrimoni
Valldoreix
Mira-Sol
La Floresta
Les Planes
Fotos
Opinió
Lectors
Videos
Entitats
Tot i Més
GUIA Sant Cugat
Infantil
Restaurants
Gastronomia
Salut
Ensenyament
Llar
Bellesa
Immobiliària
Legal
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
WhatsApp
WhatsApp
Telegram
TikTok
Temàtics
ViaEmpresa
Catalunya m'agrada
Pares i nens
Edicions
Sant Cugat
Cerdanyola
Rubí
Totmedia
El grup
Publicitat
Contacte
Condicions
Política de privacitat
Política de cookies
cerca
contingut promocionat
Artesania, producte local i tècnica tradicional sempre han sigut el talent de la Pastisseria Sàbat, valors d'ofici que des que va néixer el 1951 Jaume Sàbat i Aumasquè ha sabut transmetre a fills i néts.
Comerç
Les postres de la Sàbat: dels pastissos més clàssics als més moderns
Sempre és un bon moment per menjar una banda de fruites amb crema
Sempre és un bon moment per menjar una banda de fruites amb crema
El clàssic Sacher vienès, perfecta combinació de xocolata i melmelada de gerds
El clàssic Sacher vienès, perfecta combinació de xocolata i melmelada de gerds
El tradicional pastís de mil fulls de crema es pot comprar els diumenges o per encàrrecs
El tradicional pastís de mil fulls de crema es pot comprar els diumenges o per encàrrecs
El pastís de xocolata "Blanc i negre"
El pastís de xocolata "Blanc i negre"
La Mimosa, el millor pastís pels dies de calor. Fet amb pa de pessic amb nata de llimona
La Mimosa, el millor pastís pels dies de calor. Fet amb pa de pessic amb nata de llimona
Després de dinar un tiramisú fresquet és molt bona opció
Després de dinar un tiramisú fresquet és molt bona opció
La pastisseria Sàbat elabora pastissos especials per a aniversaris i casaments
La pastisseria Sàbat elabora pastissos especials per a aniversaris i casaments
El tradicional pastís alemany, fet amb pa de pessic amb pols d'ametlles, poma i panses
El tradicional pastís alemany, fet amb pa de pessic amb pols d'ametlles, poma i panses
També es poden encarregar pastissets individuals de Sacher vienès
També es poden encarregar pastissets individuals de Sacher vienès
El tradicional braç de gitano, ja sigui de crema, nata o trufa perfecte pels caps de setmana
El tradicional braç de gitano, ja sigui de crema, nata o trufa perfecte pels caps de setmana
Pastís de poma, el resultat d'una deliciosa pasta de full, crema i poma
Pastís de poma, el resultat d'una deliciosa pasta de full, crema i poma
A Sàbat també elabora taronges confitades banyades amb xocolata
A Sàbat també elabora taronges confitades banyades amb xocolata
.... I com no els clàssics merengues
.... I com no els clàssics merengues
Per santa Montserrat, muntanyes de merenga
Per santa Montserrat, muntanyes de merenga
1
de
14
per
Redacció
14 de maig de 2018
1
de 14
Títol de la imatge 1
Bla bla bla