contingut promocionat
GARDEN PIZZA L VERD

 

Les autèntiques pizzes napolitanes de Garden Pizza, quan la massa ho és tot

Amb tot s'aconsegueix una base lleugera, elàstica i plena de sabor de massa fina en el centre i esponjosa als laterals, amb un punt lleugerament fumat

Garden Pizza, l'única pizzeria de Sant Cugat reconeguda pel rànquing internacional 50 Top Pizza treballa amb masses d'alta qualitat per a elaborar les seves pizzes napolitanes. La massa, que es deixa fermentar durant 72 hores, s'elabora amb la farina Petra, la prestigiosa marca de petits productors italians caracteritzada per recollir-se manualment i no contenir ni additius, ni conservants. Les pizzes es couen en un forn de pedra a 400 °C, amb flama directa, mentre que els pizzaiolos s'encarreguen d'aportar la tècnica manual i artesanal per a treballar la massa.

D'aquesta manera s'aconsegueix una base lleugera, elàstica i plena de sabor de massa fina en el centre i esponjosa als laterals, amb un punt lleugerament fumat gràcies a la cocció ràpida en forn de pedra a altes temperatures, amb un total respecte per la tradició italiana. 

La massa, la clau de la pizza napolitana

Les pizzes de Garden tenen una base lleugera i elàstica FOTO: Cedida

Les pizzes de Garden tenen una base lleugera i elàstica FOTO: Cedida

I pel que fa a la resta dels ingredients, Garden Pizza escull petits productors per portar el millor de Nàpols fins a Sant Cugat, alguns dels productes amb DOP (Denominació d'Origen Protegida) i reinterpretant algunes propostes amb tocs propis com La Porca Misèria feta amb mozzarella fior di latte, scamorza affumicata, bacó fumat, ceba de Figueres, parmesà, mel, bitxo molt i romaní fresc; La Diavola amb tomàquet, mozzarella fior di latte, pepperoni picant, ceba de Figueres, olives Kalamata i orenga; La Versace elaborada amb tomàquets cherry grocs, mozzarella fior di latte, Nduja (sobrassada italiana picant), stracciatella i ruca; La Grau que porta mozzarella fior di latte, brie, pernil ibèric i crema de trufa negra; La Garden Vegan de tomàquet, formatge Mözza vegà, carxofes confitades, xampinyons, albergínia, tomàquets confitats i salsa romesco; La No Caccio No Buti de tomàquet, formatge Mözza vegà, carn picada d'Heura, salsitxa Heura, xampinyons, tomàquet semisec, parmesà vegà i alfàbrega, entre propostes més clàssiques com la margarita, la barbacoa, la de pernil dolç, la carbonara.

Tot en un entorn inigualable pels tocs verds de l'interior d'un antic garden, com l'exterior amb vistes directes sobre la serra de Collserola
 

50 Top World Pizza Chain Awards

Els pizzaiolos s'encarreguen d'aportar la tècnica manual i artesanal a cada pizza FOTO: Cedida

Els pizzaiolos aporten la tècnica manual i artesanal a cada pizza FOTO: Cedida

A finals del 2024, la pizzeria va ser reconeguda per segon any consecutiu entre les millors 50 cadenes de pizzes artesanals del món segons la guia 50 Top Pizza. Així i mentre el 2023 Garden Pizza va quedar en 46a posició, en el 2024 va ascendir fins al número 34. Pel que fa a l'Estat espanyol, la cadena pizzera va quedar en tercera posició.

Durant la gala 50 Top World Pizza Chain Awards, celebrada a Londres, la cadena també va ser distingida amb el premi Green Oven 2024, un guardó pel seu lideratge en sostenibilitat i innovació ecològica en el sector gastronòmic. 

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?