Encara que els caps de setmana són els moments ideals per degustar una paella o una fideuà, el teletreball està imposant noves maneres de menjar a casa en horari laboral. Si no vols renunciar a un bon arròs, fideua, plats de peix i marisc i entrants, qualsevol dia, el restaurant La Cuina de San Telmo et porta a casa les seves propostes culinàries tots els migdies i les nits des dels dimarts als diumenges. I si ho prefereixes ho pots anar a buscar al seu local del carrer d'Indústria, 27, a tocar amb el Monestir i amb el telèfon: 935 767 011.
La Cuina de San Telmo està especialitzada en peix i marisc de Galícia i carns argentines d'importació. A més, pots degustar el seu menú per endur per només 25 € o les seves ofertes especials com el pop a la gallega més ampolla de vi blanc Albariño per 25 euros o el llobarro al forn més una ampolla de vi blanc Albariño per 35€ i un seguit de plats per delectar-se.
Paelles a domicili i per recollir:
La paella negre del restaurant FOTO: Cedida
- De Marisc, 14,50 € per persona
- San Telmo (rap, pop i marisc), 23 € per persona
- Llamàntol 24 € per persona
- Negre, 14,50 € per persona
- Fideuà marinera, 14,50 € per persona
- Muntanyesa (pollastre i verdura), 14,50 € per persona
- Vegetariana, 14,50 € per persona
Plats de closca i entrants:
Gambes de Palamós FOTO: Cedida
Pop a la gallega FOTO: Cedida
- Ostres Arcade de Galicia
- Cloïsses del carril vives, a la planxa o marinera
- Navalles gallegues
- Escopinyes de les Ries al vapor
- Vieires gratinades
- Musclos de roca al vapor o a la marinera
- Tallarines a la planxa
- Anxoves del Cantàbric
- Pernil de gla 5J
- Pop a la gallega
- Gamba de Palamós
- Sípia a la planxa
Propostes de peix:
- Llobarro de 600 grams al forn
- Graellada de peix a la planxa
- Mariscada San Telmo
- Mariscada amb llagosta
- Mariscada San Telmo amb llamàntol
- Sarsuela de peix i marisc per a dues persones
Plats fregits:
Un dels plats fregits del restaurant FOTO: Cedida
- Tires de sípia fregides
- Xipirons frescos fregits
- Calamars frescos fregits
Carns argentines:
- 'Chorizo criollo'
- Entrecot argentí de 400 grams a la brasa
- 'Entraña' de vedella a la brasa