Aquest dijous 18 de gener, la cadena d’alimentació 0% Gluten, inaugurarà una franquícia a Sant Cugat. La inauguració comptarà amb la presència de l’especialista en medicina integrativa i psiconeuroimmunologia Xevi Verdaguer i l’exnedadora santcugatenca Gemma Mengual.
Un nou concepte nòrdic pensat per a les persones celíaques i per a tothom que vulgui portar una alimentació saludable. 0% Gluten aporta el 100% de confiança, de salut i de sabor. Amb productes de qualitat totalment lliures de gluten, sigui pa o brioixeria fins a pasta fresca o tot tipus d’acompanyaments, fets el mateix dia per l’obrador de la botiga.
L’acte de inauguració que s'acompanyarà d'una degustació se celebrarà aquest dijous 18 de gener, a partir de les 20:00h al número 25 del carrer Major, una zona molt cèntrica de Sant Cugat, al costat del Monestir. És prega confirmar l'assistència.

