L’eslògan “No t’ho mengis només amb els ulls! Vine a tastar-ho” defineix molt bé el producte de l’Andonie, la nova pastisseria de la plaça de la Creu de Coll Favà.
Un establiment molt ben decorat amb molta llum i on, a més de poder-hi comprar, ofereix un apartat de degustació per a tastar qualsevol dels productes exposats.
Amb obrador propi, Andonie neix amb la idea d’oferir el millor producte de pastisseria elaborat allà mateix, a l’obrador de la botiga, un fet que garanteix la frescor, la qualitat i l’exquisida preparació de cada peça. Textures, colors, sabors, sensacions… es barregen d’una manera molt suculenta i atractiva i que entra pels ulls però que també diu “tasta’m!”, o sigui que els més llaminers esteu d’enhorabona.
Les especialitats d'Andonie
Els pastissos (sacher, massini, toffee taronja…); els braços de nata, trufa i crema; les xocolates (bombons, roques, discos de taronja i xocolata…); els francesos macarons; les galetes daneses; la pastisseria individual (peces individuals basades en la mateixa varietat dels pastissos grans); la brioixeria o els vasets (de xocolata blanca i llimona, de fruits del bosc…) conformen una atractiva varietat que no us deixarà indiferents. Al contrari, segur que repetireu! Que vagi de gust!