La recepta de la setmana: Tonyina estil asiàtic, una recepta fàcil i deliciosa

Hi ha dies que no ve gens de gust posar-se a la cuina, però tampoc tenim ganes de menjar qualsevol cosa, segur que sabeu de què us parlo. La recepta d’avui és perfecte per dies així.

Ingredients:

  • 2 talls de tonyina fresca
  • 5 cullerades soperes de soja dolça
  • Sèsam torrat
  • Crema de vinagre balsàmic

Instruccions:

  1. Per començar, cuinem la tonyina en una paella amb poc oli fins que estigui ben segellada de fóra i una mica rosada de dins.
  2. Un cop cuita, la deixem reposar 2 minuts en un plat.
  3. En el bol on la servirem, posem la soja dolça a la base.
  4. Passats 2 minuts, tallem la tonyina a daus i l’afegim al bol amb la soja.
  5. Per acabar, tirem per sobre una mica de crema de balsàmic i el sèsam torrat.

Ja està llest per servir! Que aprofiti!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem