Per fi arrenca la 4º edició de Sant Cugat va de tapes, una activitat organitzada per Gastronosfera que es consolida a la ciutat. Aquest any també està disponible l'aplicació i tots els usuaris podran descarregar-se-la i seguir fil per randa totes les novetats de la ruta.
Durant 8 dies, una santcugatenca farà la ruta de tapes per explicar-nos el seu 'Moment tapes'. I ho farà a través de les xarxes socials del TOT (Facebook, Instagram i Twitter amb el hashtag #SantCugatVaDeTapes) i també a la web del TOT.
Coneix les tapes que pots degustar acompanyades d'un quinto o canya Estrella Damm per un preu de 2,5 euros. Et lleparàs els dits!
Tast de test
2 Sillas y 1 copa - C. d’Elíes Rogent, 60, local 3
Got d’hummus amb olivada negra i cogombre.
Il suchi italiano
Lago di Garda - Avda. Ramón Escayola, 41
Tapa de massa de pizza artesanal enrotllada amb ingredients típics italians.
Encís de lluna
Akelarre Bar Restaurant - Carretera de Rubí 28
Sobre una torrada, cremós d’alvocat amb mesclum, amanideta de cranc, salmó i llagostins amb cruixent de porro.
Montadito Steak Boket
Boket Carnisseria - Mercat Vell. Plaça Sant Pere
Steak tàrtar, torrada, tàperes, quètxup, ceba, tabasco, salsa Perrins, mostassa, salsa HP, oli d’oliva i ou de guatlla.
Montadito Formatge Trufa Boket
Boket Xarcuteria - Mercat Vell. Plaça Sant Pere
Torrada, pasta de fil, sobrassada mallorquina, formatge trufat i oli de tòfona.
Patacó Pisao
Ca l’Albert - C. de la Plana de l’hospital, 6
Plàtan, guacamole, tàrtar de vedella i mango.
Delícia Cal Pere
Cal Pere - C. de Valldoreix, 73
Torradeta d’ou amb patata i botifarró, amb salsa de pebrot del piquillo i cruixent de ceba.
Croquetot XXL
Cal Temerari - C. de Sant Esteve, 8-12
Croqueta cremosa de pit de pollastre i encenalls de pernil de 90 g.
Cevitxe Clàssic
Ceviche 103 - Mercat Vell. Plaça Sant Pere
Reig, moniato, ceba, llima, micromesclum, blat de moro cancha i coriandre.
Caputxeta vermella
Dehesa Santa Maria - Plaça Augusta, 3
Perles de mozzarela amb pernil ibèric i pesto vermell sobre torrada perfumada amb oli de formatge curat i fulles tendres del bosc.
Mini pizza tartufata
Dolce Vita - Av. Torreblanca, 2
Mini pizza de ruca, pinyons i tòfona.
Stick de pollastre amb tempura i salsa barbacoa
Dr. Lagarto - Av. Torreblanca, 2-8, local 4
Dips de pollastre arrebossat amb salsa barbacoa.
Coca de Folgueroles amb botifarra i mousse d’escalivada
El Celler d’en Medir - Plaça Pep Ventura, 5
Coca de Folgueroles amb botifarra, mousse d’escalivada i formatge gratinat.
Pessic de xató
El Perolet - Av. Francesc Macià, 67
Tonyina, bacallà esqueixat i confitat amb romesco.
L’oreo del Hessen
Frankfurt Hessen - Av. Pla del Vinyet, s/n, local 9
Galeta de malaguenya amb crema de formatge.
Patata farcida
Granja Montserrat - C. de Endavallada, 6
1/2 patata farcida de carn a la bolonyesa amb un toc de piri-piri.
Gamabacho
Hamburg - Rambla Ribatallada, 36
Salpicó de marisc, gaspatxo i gamba.
Patata al caliu al Pedro Ximénez
La Bolera - C. de Baixada de l’Alba, 20
Patata amb pebrot, ceba, albergínia i carbassó amb botifarró al Pedro Ximénez.
Patata Brava a l’estil basc
La Caldereta - Av. de les Corts Catalanes, 8
Patata fregida, allioli, pebre vermell, tabasco, all, pebre de Caiena i julivert
Il suchi italiano
Lago di Garda - Avda. Ramón Escayola, 41
Tapa de massa de pizza artesanal enrotllada amb ingredients típics italians.
A polenta con formaggi
La Piazzeta - C. Major, 21
Polenta amb formatge.
Tataki de salmó amb ‘fisali’ i maduixes
La Plaça - C. de Santiago Rusiñol, 60
Salmó marcat a la planxa, cru per dins acompanyat de salsa japonesa i maduixes.
Llàgrimes
Les Voltes - C. Major, 5
Porc ibèric amb contrastos de ceba, tomàquet i verduretes.
Mini sandwitch rodeo
Lomito’n Gourmet - C. De la Torre, 2
Pa de Viena, llom de porc cuit al forn, formatge emmental i cansalada a la planxa.
Xips de iuca i plàtan caribeny
Lomito’n Steakhouse - Plaça de la Creu de Coll Favà, 5
Iuca, plàtan i salsa rosa.
Crustini de trinxat i botifarró
Loop Bar & Events - Av. Pla del Vinyet, s/n, local 8
Milfulls amb pa cruixent, trinxat de la Cerdanya i botifarró.
Pizzeta Mas Gourmets
Mas Gourmets - Plaça Ausiàs March 1-9. Mercat Mira-sol.
Minipizza amb formatge provolone trufat i pernil ibèric.
Coca de quicos amb pera i pernil ibèric
Mut, la cafeta gastronòmica - Av. Plà del Vinyet, 81-85
Coca amb quicos, pera al forn, ceba caramel·litzada, ibèric i reducció de xerès.
Sípia amb sobrassada
Rancho el Paso - Pas de l’Estació, 15 (La Floresta)
Sípia amb sobrassada.
Mini burguer
Restaurant l’Art - Rambla del Celler, 2
Mini burguer 100% vedella amb ceba, salsa l’Art i formatge havarti en un mini mollete andalús.
Tàrtar RK
RK Cafè - Av. Pla del Vinyet, s/n, local 14
Tàrtar de salmó i tomàquet, alvocat, ceba tendra i llima.
‘Cochinillo’ Sabàtic
Sabàtic - Plaça Pep Ventura, 6
Garrí a baixa temperatura amb escuma de cervesa
Sabors de tardor
Spoon - Rambla del Celler, 17
Parmentier de bolets amb botifarra esparracada.
Mini hamburguesa Portobello
Standford Gourmet Burger - Av. Francesc Macià, 84
Hamburguesa de vedella ecològica amb saltat de bolet, manxec, ruca i allioli lleuger de romaní.
Piruleta de llagostí
Telefèric - Av. Torreblanca, 2
Piruleta de llagostí amb allioli de wasabi.
Hamburguesa 080
The Police 080 - Av. Pla del Vinyet, s/n, local 12
Hamburguesa de pollastre amb pa de curri i salsa de tòfona.
Burguer guatlla
Tost l’art de l’entrepà - Av. Torreblanca, 13
Mini hamburguesa amb crema de formatge camembert, melmelada de tomàquet i ou de guatlla.
Carpaccio V.O.
Versió Original - Av. Pla del Vinyet, s/n, local 10
Rotllet de carpaccio de vedella farcit de formatge amb nous i vinagreta de mostassa.
Croquetó de calmarset
Vinvinguts - Mercat Vell. Plaça Sant Pere
Llet, calamarset, ceba, all, tomàquet, farina, tinta, ou i pa ratllat.