Papitu, el restaurant especialitzat en cuina mediterrània de Coll Favà, celebra el seu primer aniversari en aquests dies de confinament. L'establiment vol agrair la gran acollida que els clients i els amics els han brindat durant aquests 12 primers mesos de vida i anuncia la seva reobertura una vegada s'aixequi el confinament.
En aquest sentit, el restaurant, ubicat al passeig de Francesc Macià, 76, tornarà a obrir les seves portes respectant les fases del confinament i amb totes les mesures d'higiene i seguretat que fixa la legislació.

Interior del restaurant Papitu FOTO: Cedida
La cuina del Papitu, que també compta amb un restaurant a Cerdanyola, està dirigida pel xef Marco Shambi i uneix tradició i producte de proximitat i exigent. Entre l'oferta gastronòmica de Papitu destaca suggeriments com els peus de porc i gambes cruixents, fideuà de carns i allioli de pesto i magret d'ànec amb foie i fruits vermells, entre d'altres.
El restaurant també disposa de menús entre setmana i menús especials de cap de setmana, plats vegetarians i aptes per a celíacs.