El restaurant pizzeria Piaceri d'Italia celebra cinc anys rodejat d'amics i clients

Marcello Tavares, propietari de Piaceri d'Italia, ha agraït el lustre d'èxits del restaurant i ha explicat que la seva proposta es basa en una bona atenció i una matèria primera d'alta qualitat

El restaurant pizzeria Piaceri d'Italia, ubicat al carrer de Valldoreix, 65, ha celebrat el seu cinquè aniversari amb els clients i els amics que han fet possible que aquest establiment hagi anat creixent fins a convertir-se en un dels restaurants de cuina tradicional italiana més destacats de la ciutat. Més de 500 persones s'han donat cita al local per tastar diverses delícies italianes com embotits tallats al moment, formatges amb DO, pastes, pizzes i un gran assortit d'antipasto i dolços casolans, a més de vins i espumosos italians que el restaurant ha servit durant el vespre d'aquest dilluns, 28 d'octubre.
 

Marcello Tavares, propietari de Piaceri d'Italia, ha agraït per aquest lustre d'èxits del restaurant i ha explicat que la seva proposta es basa en una molt bona atenció, sumada a una matèria primera de primera qualitat amb productes italians "elaborats amb molt d'amor". En aquest sentit, Marcello ha indicat que la massa de la pizza està fermentada i que es cou en un forn tradicional Napolità i que tota la pasta fresca, així com leds postres, estan elaborats per l'equip de cuina. El responsable del restaurant també ha avançat que per celebrar aquesta efemèride, el restaurant oferirà durant tota una setmana un nou plat, l'orecchiette amb funghi porcinidins d'un provolone.

L'equip de Piacere d'Italia FOTO: Cedida

L'equip de Piacere d'Italia FOTO: Cedida

 

 

Cuiners de renom

Eloi Torrent del restaurant Gasparric, classificat entre els millors pizzers del món FOTO: M.C.

Eloi Torrent del restaurant Gasparric, classificat entre els millors pizzers del món FOTO: M.C.

 

 Nunzia Caputo, la reina de la pasta fresca artesana fent pasta fresca al moment FOTO: Cedida

Nunzia Caputo, la reina de la pasta fresca artesana fent pasta fresca al moment FOTO: Cedida

 

La celebració del Piaceri d'Italia ha comptat amb la presència de Nunzia Caputo, la reina de la pasta fresca artesana, que va visitar el restaurant santcugatenc directament de la ciutat italiana de Bari, i Eloi Torrent del restaurant Gasparric, classificat entre els millors pizzers del món i que es va desplaçar de Santa Pau, a la Garrotxa. Els dos experts en cuina italiana, es van encarregar d'elaborar pasta i pizza artesanalment al moment per delectar als convidats. 

Més de 100 persones s'han donat cita al local per tastar diverses delícies italianes FOTO: Mireia Comas

Més de 100 persones s'han donat cita al local per tastar diverses delícies italianes FOTO: Mireia Comas

El restaurant pizzeria Piaceri d'Italia, ubicat al carrer de Valldoreix, 65 FOTO: Mireia Comas

El restaurant pizzeria Piaceri d'Italia, ubicat al carrer de Valldoreix, 65 FOTO: Mireia Comas


Piaceri d'Italia obre de dimarts a diumenge en horari de migdia i nits en un ambient acollidor i únic per degustar plats i receptes típics de la gastronomia italiana, amb una gran propostes de receptes del nord i del sud d'Itàlia.

Exterior del restaurant FOTO: Mireia Comas

Exterior del restaurant FOTO: Mireia Comas

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem