Diuen que el moviment es demostra caminant i a Carnisseries Sagarra caminen amb molt bon preu des del 1960. Tres generacions de carnissers entregats a la feina per vocació, per passió i també, perquè no dir-ho, per ètica professional.
Una ètica que queda ben palesa a l’hora de demostrar que els seus productes, i en especial la carn de vedella, són naturals, sense additius, ni conservants, ni colorants. Concretament les seves vedelles neixen a Santander i es crien a la granja La Bassola de Castellterçol i s’alimenten de pinsos naturals fets per ells a la mateixa granja.
A més d’aquesta especialització, tenen xais del Terol i cabrits del sud d’Espanya. També disposen d’una secció de porc, pollastre, conill i de productes de cansaladeria.
Actualment Carnisseries Sagarra subministra escoles, restaurants i particulars a través de les seves dues botigues de l’Endavallada i de Francesc Moragas.
Carnisseries Sagarra reuneix història, tradició, màxima exigència de qualitat i una impecable honestedat dels seus productes i serveis. Per cert, també obsequien els seus clients amb les receptes de l’àvia per preparar les millors carns. No us les perdeu. Que vagi de gust!