Telepizza Sant Cugat obria les seves portes a la ciutat ara farà 19 anys, al mes de desembre. Un negoci que, sent franquícia, ha aconseguit distingir-se pel tracte personalitzat, proper al client, i integrat al municipi. La qualitat del producte, la rapidesa en el servei i la professionalitat de l’equip completen les claus de l’èxit d’un dels establiments de menjar a domicili de referència de Sant Cugat.
“Intentem que sigui fàcil”, explica el gerent de Telepizza Sant Cugat. “Que el client despengi el telèfon, truqui i li arribi”, afegeix. Tot plegat, sense descuidar ni la qualitat, ni la seguretat dels seus repartidors, continuant d’aquesta manera, després de gairebé dues dècades, sent el número 1 a l’hora de portar el menjar a domicili. “Ho fem des de sempre, i ho fem bé, i quan estàs arrelat a un municipi, aquests factors es noten molt, ja que el boca-orella funciona”, explica.
Qualitat i servei
A Telepizza et fan la teva pizza. “És menjar ràpid perquè t’ho portem a casa, però el producte és fresc i te’l fan per a tu”, destaca. I és que les masses són fresques, estirades al moment, i els ingredients de qualitat i frescos. A més, la cuina està oberta, amb la qual cosa pots veure com fan la teva pizza. Una pizza que pots configurar al teu gust. La possibilitat de fer la teva comanda íntegrament per Internet t’ofereix la possibilitat de fer aquelles combinacions que prefereixis, triant des de la base, passant pel formatge i la cobertura.
I tot plegat, a uns preus molt competitius. Amb menús diaris, que no sols ofereixen pizza, sinó sandvitxos, amanides o pasta. Una extensa carta que els ha fet arribar a un públic molt divers: des dels clients dels dos hotels santcugatencs on ofereixen el room service, fins a l’estudiant que acaba l’escola el divendres. Telepizza forma part de Sant Cugat. Qui no sap a quina altura de la rambla del Celler es troba?
“Intentem que sigui fàcil”, explica el gerent de Telepizza Sant Cugat. “Que el client despengi el telèfon, truqui i li arribi”, afegeix. Tot plegat, sense descuidar ni la qualitat, ni la seguretat dels seus repartidors, continuant d’aquesta manera, després de gairebé dues dècades, sent el número 1 a l’hora de portar el menjar a domicili. “Ho fem des de sempre, i ho fem bé, i quan estàs arrelat a un municipi, aquests factors es noten molt, ja que el boca-orella funciona”, explica.
Qualitat i servei
A Telepizza et fan la teva pizza. “És menjar ràpid perquè t’ho portem a casa, però el producte és fresc i te’l fan per a tu”, destaca. I és que les masses són fresques, estirades al moment, i els ingredients de qualitat i frescos. A més, la cuina està oberta, amb la qual cosa pots veure com fan la teva pizza. Una pizza que pots configurar al teu gust. La possibilitat de fer la teva comanda íntegrament per Internet t’ofereix la possibilitat de fer aquelles combinacions que prefereixis, triant des de la base, passant pel formatge i la cobertura.
I tot plegat, a uns preus molt competitius. Amb menús diaris, que no sols ofereixen pizza, sinó sandvitxos, amanides o pasta. Una extensa carta que els ha fet arribar a un públic molt divers: des dels clients dels dos hotels santcugatencs on ofereixen el room service, fins a l’estudiant que acaba l’escola el divendres. Telepizza forma part de Sant Cugat. Qui no sap a quina altura de la rambla del Celler es troba?