La revetlla de Sant Joan és una celebració especial. Tot i que diuen que és la nit més curta de l'any, des de l'hora del sopar fins a l'hora d'anar a dormir, hi ha moltes hores per passar-ho d'allò més bé.
Per això mateix, des del sopar fins a acabar la festa cal que tots els detalls siguin perfectes i tot surti rodó.
I això ho tenen molt clar a la Caldereta. Aquest restaurant, especialitzat en arrossos i peixos, ofereix un menú especial tant pel dia de la revetlla com per a l'endemà, el dia de Sant Joan.
No ho dubtis, sigui amb amics, família o un sopar amb la parella! De ben segur que serà l'opció encertada.
El menú
Còctel de benvinguda
• Pica-pica
• Calamars a la romana
• Pa de coca amb llom ibèric
• Musclos al xardonay
• Coca d’escalivada
• Salmó marinat al gin-tònic i maduixetes
Plat principal (a escollir)
• Entrecot de vedella amb guarnició de gírgoles, esparrecs i patates
• Lluç de palangre amb cloisses amb salsa verda
• Paella marinera de peix i marisc
Postres (a escollir)
• Poma al forn amb crema pastelera cremada
• Coulan de xocolata amb gelat artesà de vainilla
Pa, aigua mineral, vi blanc Chardonay, vi negre priorat.
30 € (iva inc.)
Coca de Sant Joan amb copa de cava