Un menú insuperable per aquesta revetlla i Sant Joan

ESPAI PUBLICITARI. La Caldereta ofereix un menú especial per aquesta nit tan especial

La revetlla de Sant Joan és una celebració especial. Tot i que diuen que és la nit més curta de l'any, des de l'hora del sopar fins a l'hora d'anar a dormir, hi ha moltes hores per passar-ho d'allò més bé.

Per això mateix, des del sopar fins a acabar la festa cal que tots els detalls siguin perfectes i tot surti rodó.

I això ho tenen molt clar a la Caldereta. Aquest restaurant, especialitzat en arrossos i peixos, ofereix un menú especial tant pel dia de la revetlla com per a l'endemà, el dia de Sant Joan.

No ho dubtis, sigui amb amics, família o un sopar amb la parella! De ben segur que serà l'opció encertada.

El menú

Còctel de benvinguda

• Pica-pica

• Calamars a la romana

• Pa de coca amb llom ibèric

• Musclos al xardonay

• Coca d’escalivada

• Salmó marinat al gin-tònic i maduixetes

Plat principal (a escollir)

• Entrecot de vedella amb guarnició de gírgoles, esparrecs i patates

• Lluç de palangre amb cloisses amb salsa verda

• Paella marinera de peix i marisc

Postres (a escollir)

• Poma al forn amb crema pastelera cremada

• Coulan de xocolata amb gelat artesà de vainilla

Pa, aigua mineral, vi blanc Chardonay, vi negre priorat.

30 € (iva inc.)

Coca de Sant Joan amb copa de cava

Més informació
 
Comentaris

Destaquem