Dos correfocs de Diables: el recorregut

Amb motiu de L'Encabronada, els Diables de Sant Cugat celebren dos correfocs, divendres i dissabte, 29 i 30 d'abril

'La festa del foc més animal' dels Diables se celebra aquest cap de setmana a Sant Cugat. L'Encabronada 2016, que omplirà d'activitats la ciutat del 29 d'abril a l'1 de maig, oferirà també dos correfocs a Sant Cugat.

El primer, el divendres, dia 29. Serà el Correfoc infantil que començarà a les 20.30 hores a la rotonda de Cèsar Martinell. Els diables infantils estaran acompanyats pels Diablets de Sant Just Desvern.

El segon serà el dissabte, a la mateixa hora i amb inici al mateix punt. En aquesta ocasió, els Diables de Sant Cugat, que per primer cop celebraran L'Encabronada amb el Boc de Can Vernet, estaran acompanyats pels Diables de Torrelles de Llobregat amb la bèstia Fil·loxera, el Cabró de les Franqueses del Vallès, i el Drac Baluk dels Diables de Ca N'Aurell de Terrassa.

El recorregut

Recorregut dels correfocs

Els dos correfocs seguiran el mateix itinerari, amb inici i final, a la rotonda de Cèsar Martinell. El recorregut que seguiran serà: rambla del Celler, carrer del Carme, carrer de Santiago Rusiñol, plaça d'Octavià, carrer Major, plaça de Sant Pere, carrer d'Endavallada, plaça dels Quatre Cantons, carrer de Gorina, carrer del Carme, i rambla del Celler.

Recomanacions

Correfoc i bèstia  FOTO: Artur Ribera

Per evitar incidents:

  • Cal que els comerciants i veïns enretirin els tendals, els para-sols i les terrasses, tapin els vidres i abaixin les persianes.
  • Per tapar els vidres es recomana cartó o roba no sintètica, això sí, sempre mullats!
  • Els organitzadors passaran a cobrir els vidres del recorregut.
  • Igualment, cal no deixar aparcats vehicles dins el recorregut i tancar bé les finestres, les portes i les persianes.
  • En cap cas llanceu aigua sobre els diables perquè porten pólvora, i podria explotar.


Amb motiu d'aquesta segona Encabronada, divendres 29 i dissabte 30 d'abril es tallarà al trànsit de vehicles la rambla del Celler de 20 a 24 hores.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem