El Mag Lari encisa amb els seus trucs

El popular mag ha tornat amb els seus amics al Teatre-Auditori amb tres espectacles de diferent format durant tot aquest cap de setmana del 4, 5 i 6 d'abril. Aquest diumenge, el Fakir Kirman ha deixat els espectadors amb l'ai al cor

Els Amics del Mag Lari  ha envaït aquest cap de setmana el Teatre-Auditori de Sant Cugat. La proposta ha englobat tres espectacles de diferent format, els dies 4, 5 i 6 d'abril, i en els que el Mag Lari ha estat acompanyat per diferents personatges procedents de diferents disciplines.

Màgia de gran format per a tots els públics ha estat l'espectacle d'aquest diumenge, en el qual el protagonista ha aconseguit captar la intriga dels espectadors; entre els trucs de màgia més habituals, amb baralles de cartes, o amb la presència del Fakir Kirman, qui ha deixat els espectadors amb l'ai al cor, quan ha tret foc per la boca, ha dormit sobre un llit de claus o bé s'ha clavat punyals a la cara. En tot moment la complicitat entre el públic i els artistes ha estat fonamental per l'èxit de la trobada.

Tot i els amics del Mag, el protagonista ha estat el Mag Lari, que ha sabut combinar la seva capacitat d'actuació, d'improvisació i el seu talent per la màgia amb un espectacle rodó que ha servit per fer gaudir a gran i petits.

El millor per reviure l'espectacle és mirant el nostre VÍDEO!

 
Comentaris

Destaquem