El Mag Lari torna a captivar el públic santcugatenc

El Mag Lari ha tornat al Teatre-Auditori de Sant Cugat per presentar el seu darrer espectacle, 'Dolce Vita'

La màgia còmica i musical del Mag Lari ha tornat a captivar el públic santcugatenc, que ha omplert les dues funcions que ha ofert al Teatre-Auditori Sant Cugat aquest diumenge, 8 d'abril. Petits i grans han gaudit de la seva darrera proposta, 'Dolce Vita', plena de llum i color i amb Itàlia com a fil conductor amb una banda sonora plena d'himnes de la música transalpina. Sant Cugat, la seva segona casa, com va reconèixer en una entrevista al TOT, ha rebut una vegada més amb els braços oberts al Mag Lari.

No és un espectacle de màgia, tot i els espectaculars trucs que presenta. Tampoc una comèdia, tot i els gags constants i la seva ironia, sovint amb un punt de mala llet. No és un musical, malgrat que és protagonista indiscutible de tot el show. És un espectacle del Mag Lari. Els trucs de màgia es van entrellaçant amb històries divertides, emotives i sorprenents; amb un vestuari i color que destaquen. Una proposta rodona on pràcticament res desentona i amb un final de trucs apoteòsic que et deixa amb ganes de més. I el públic, també n'és protagonista.

El moment àlgid arriba quan fa pujar a tots els nens i nenes a l'escenari. I a Sant Cugat això és un perill: centenars d'infants han omplert l'escenari i han vist de prop un dels seus trucs. Amb 'Dolce Vita' també coneixem una mica més al (veritable?) Mag Lari i les seves (suposades?) arrels italianes i ens emociona amb històries d'amor dels seus avis. Tot el pes de la posada en escena recau en el Mag Lari i el seu únic assistent de màgia durant el muntatge, Albert Obach.

Anys després de trepitjar per primera vegada el Teatre-Auditori de Sant Cugat, el Mag Lari continua tornant a la ciutat i omplint la sala en cadascun dels seus muntatges. I és que la sorpresa i la diversió sempre estan assegurades en els espectacles d'un gran mag i un gran showman.

FOTOS: Lali Álvarez

Més informació
 
Comentaris

Destaquem