

A Ignasi M., Ventura Pons segueix les converses que el conegut restaurador d'art santcugatenc manté amb la seva família i amics sobre sexualitat, economia i política. Converses sobre la seva homosexualitat, el fet de que sigui portador del VIH, la seva família, el nacionalisme català i la crisi econòmica d'Espanya.
En declaracions a EFE publicades per La Vanguardia, Pons destaca que potser, el més difícil de la pel·lícula “hagi estat mantenir en secret que s'estava rodant”. De fet, al documental es pot veure en diferents ocasions el municipi de Sant Cugat.
Segons apunta Ventura Pons, la idea del film va sorgir quan va pensar que “tot i que al món occidental vivim en una societat fantàstica, amb tot el que està passant al nord d'Àfrica i altres llocs, també tenim els nostres problemes”. I en aquell moment “vaig pensar amb l'Ignasi. El dia següent, dinàvem junts i començàvem a gravat amb l'iPhone i a estructurar com seria la pel·lícula”, assenyala.
A l'estrena, Millet va apuntar, com explica EFE, que no li importava que fins i tot els detalls més íntims de la seva vida apareguessin a la gran pantalla. “Sóc tal qual. Si els que em coneixen, que són els meus amics, són els que em poden importar; els que no em coneixen, no existeixen. Cadascú és com és”.
Aquí trobaràs el documental.