És Sant Jordi a Sant Cugat

El 23 d'abril, la ciutat s'omple de parades de roses i llibres per celebrar la festa

Sant Cugat viu aquest dissabte la festa de Sant Jordi intensament. Com cada any, i com mana la tradició, les roses ompliran places i carrers i, juntament amb els llibres, ompliran de vida els racons de la ciutat. Com sempre, s'espera que la més venuda sigui la rosa vermella.

No hi faltaran les activitats culturals per amenitzar la jornada, organitzades per les entitats del municipi, i les 91 parades on buscar i remenar.

A més de celebrar Sant Jordi, la ciutat se submergeix en la commemoració del Dia Mundial del Llibre. Enguany, els autors santcugatencs arriben a les llibreries per Sant Jordi amb 41 títols nous. Llibres de poesia, novel·la, i història, entre moltes altres propostes que aspiren a ser els més venuts de la jornada.

Llibres per descobrir els cims de Catalunya; d'altres que reflecteixen passions vitals, i d'altres que reflecteixen regals sorpresa. Llibres carregats de fantasia asiàtica, i d'altres adreçats a alimentar les aventures dels més petits, i d'altres que parlen d'amor enmig de la independència.

Aquestes i moltes altres propostes són les que es poden trobar a les llibreries, i també al TOT Sant Cugat, on les trobareu recollides. Tot, amb una portada creada per l'artista Valeria Sidáñez que il·lustra la bellesa de Sant Jordi.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem