Mag Lari: “Són tres fills, i els tres són guapos”

El popular mag torna amb els seus amics al Teatre-Auditori amb tres espectacles de diferent format els dies 4, 5 i 6 d'abril

Els Amics del Mag Lari és la proposta per al cap de setmana al Teatre-Auditori de Sant Cugat. Una proposta que engloba tres espectacles de diferent format, els dies 4, 5 i 6 d'abril, i en els que el Mag Lari estarà acompanyat per diferents personatges procedents de diferents disciplines.

D'aquesta manera, el divendres l'acompanyaran els mags Chema i Vinuesa, el fotògraf local Jordi García, el cuiner Albert Marimon, i el ballarí Roger Molist. El dissabte, l'acompanyaran els mags Selvin i Vinuesa, el director de l'ONCA Gerard Claret i el ballarí Roger Molist. I diumenge, compartirà escenari amb els mags Selvin i Fakir Kirman.

Els espectacles són: Màgia de prop (divendres 4, a les 21 hores); Màgia de gran format (dissabte 5, a les 21 hores), i Màgia de gran format per a tots els públics (diumenge 6, a les 18 hores).


Les propostes les explica el Mag Lari: “Són tres fills, i els tres són guapos”

Amb quina proposta arriba el Mag Lari aquest any a Sant Cugat?
Amb la tercera edició de Els Amics del Mag Lari. La diferencia aquesta vegada és que no tots els amics són mags, perquè ja n'han passat molts, i tinc amics que sí que són mags i els convido però, a més a més, aquesta vegada ho hem obert a altres disciplines, com poden ser la gastronomia, la fotografia, la música, o la dansa. De fet, volíem que l'espectacle fos molt variat. I per això els hem alternat, és a dir, que no estan tots tots els dies, sinó que cada dia uns, en funció del disseny d'espectacle que hem preparat.

Què defineix cadascun dels espectacles?
El divendres fem espectacle de petit format, en el sentit que hi cabrà menys gent. Serà més íntim, perquè la gent estarà tothom a l'escenari, i veuran l'espectacle a l'escenari mateix, amb nosaltres. I és el dia que aprofitem per convidar a l'Albert Marimon, el cuiner de l'any, que ens farà un tastet del que ell fa al seu restaurant i podem sopar tots entre actes al vestíbul.

El dissabte ho fem amb un format més convencional, uns Amics del Mag Lari com hem fet sempre, d'escenari. Tothom a baix, i nosaltres a dalt. I diumenge seria el mateix format que dissabte, però amb la particularitat que potser és més adequat per tot tipus de públic, també infantil, perquè enlloc del Cesar, que fa un tipus d'espectacle més per adults, tenim el Selvin i el Kervin, que per a nens són més adequats.

De les tres propostes, en tens debilitats per alguna?
Són tres fills, i els tres són guapos. Però la més atrevida és divendres, perquè és sopar-espectacle. I els altres són una fórmula que ja se que funciona. Però el fet que la gent pugui pujar a l'escenari, i que puguin veure la màgia allí mateix, doncs serà especial, perquè sembla més sorprenent si la tens més a prop.

Què en destacaria dels convidats?
Hi ha totes les disciplines. Perquè el Roger Molist hi posa la dansa contemporània. El Gerard Claret la música... I el Jordi Garcia, que és fotògraf. És amic de Sant Cugat, i penso que és la persona que més fotos m'ha fet en la vida. Crec que la fotografia sempre passa desapercebuda, i nosaltres els artistes ens basem molt en la fotografia sobretot a l'hora de publicitar-nos, i al Jordi em venia de gust fer-li un petit reconeixement a la seva feina.

 
Comentaris

Destaquem