Nova edició de l'Andança a Plaça, de l'Esbart Sant Cugat

Se celebra el dissabte 2 de juny i hi participen nens i nenes de diferents escoles de Sant Cugat

El dissabte 2 de juny arriba una nova edició de l'Andança a Plaça, que organitza l'Esbart Sant Cugat. L'esdeveniment se celebra, aquest any, a la Plaça Octavià i comptarà amb la presència d'aproximadament 400 nens i nenes de diferents escoles de la ciutat. A banda d'una exhibició cultural de les escoles, Andança a Plaça vol representar una festa de l'Esbart Sant Cugat. L'esdeveniment és obert a tota la ciutadania.

Els infants i joves que hi participaran representen a tots els grups d'Andança: Pre-Cos, Mèdiums i Sèniors de l'Esbart. L'horari de la ballada és el següent:

  • A partir de les 17:30: Els grups d'Andança de les escoles Gerbert d’Orlhac, Turó de Can Mates, Santa Isabel, La Floresta, Ciutat d'Alba, Pureza de María, Joan Maragall i l’Olivera.
  • A partir de les 19:30: ballen els grups d'Andança de les escoles: Pi d'en Xandri, Collserola, Pins del Vallès i La Mirada. I els grups de P3-P4, P4-P5, 1r, 2n i 3r-4t de l’Esbart.
  • A partir de les 22:00: ballen els grups de 5è, 6è, 1r d’ESO, 2n d’ESO i Juvenils d’Andança i Pre-Cos, grups de Mèdium i Sèniors de l’Esbart.

D'altra banda, a les 17:00h, els socis de l'Esbart Sant Cugat col·locaran una barra al centre de la plaça, on oferiran begudes i berenar. El servei de barra s'allargarà fins que acabin les actuacions. A les 20:30 es farà una botifarrada popular.

 
Comentaris

Destaquem