'Tempus fugit' a Canals-Galeria d'Art

La sala santcugatenca acomiada l'any amb una mostra sobre el pas del temps a través de l'art

Canals-Galeria d'art presenta, fins a finals de gener de 2015, una mostra col·lectiva que, sota el nom, “Tempus fugit” recorre els 40 anys de la galeria a través dels artistes que hi han exposat.

Una mostra en la que s'hi poden veure obres de diferents artistes, alguns reconeguts internacionalment com Picasso, d'altres de més joves com Pladevall, i d'altres que la galeria ha defensat, com Barnils, Belzunce, Colet o Canals.

Una recopilació d'artistes que durant els 40 anys de vida de la galeria hi han exposat esdevenint una mostra del pas del temps a través de l'art i les seves tendències.


La mostra s'inaugurava dissabte 13 de desembre. FOTO: Lali Puig

Tempus fugit és l'última exposició de Canals-Galeria d’Art de l’any 2014, i s'hi poden veure obres de Manuel Aramendia, Daniel Argimon, Josep M. Avilés, Juan Carlos Balanza, Carles Briega, Joaquim Budesca, Josep Canals Gual, Jaume Carbonell, Jorge Castillo, Neus Colet, Àlex de Fluvià, Domènec Fita, Pere Formiguera, Enric Giralt, Ramon Herreros, Conxa Ibáñez, Anna Miquel, Àlex Nogué, Pablo Ruiz Picasso, Enric Pladevall, M. A. Raventós, Amèlia Riera, Ferran Soriano, Josep Uclés, Vicencs Viaplana i Antoni Xaus.

 
Comentaris

Destaquem