La gastronomia, un dels plats forts del Sant Cugat Experience

La plaça del Rei és l'epicentre de la cuina

Com ja ve essent habitual, la gastronomia és un dels plats forts del Sant Cugat Experience, que se celebra aquest cap de setmana del 24, 25 i 26 d'abril. La inauguració oficial ha tingut lloc aquest divendres, 24 d'abril, i els organitzadors han coincidit en subratllar que l'oferta gastronòmica de la iniciativa és un dels plats forts del Sant Cugat Experience.



A diferència de la primera edició del Sant Cugat Experience, que l’Espai Gastronòmic es va situar a la plaça de Barcelona, enguany el Gremi de Restauració santcugatenc estarà a la plaça del Rei. En total hi haurà més de 20 carpes on els assistents podran assaborir l’àmplia oferta culinària de la ciutat, elaborada amb els millors productes.



Per amenitzar l’espai, durant els quatre dies hi haurà diversos concerts com el concert de bossanova que tindrà lloc dissabte a les 12 del migdia amb Os Parceiros. A banda, la gastronomia també estarà present a la plaça de Pep Ventura, amb el Gastro Meet; al carrer de Sant Bartomeu, amb les Food Truck; la plaça de Sant Pere, amb la degustació que oferiran els nous assentadors del Mercat Vell i la plaça de Barcelona, on tots els locals de restauració de la zona oferiran un tast .

Els voltants de la plaça de Pep Ventura estan dedicats al menjar. FOTO: Lali Puig

L’automoció, un altre protagonista

Com en les edicions anteriors del que fins ara havia estat el Sant Cugat Actiu, el sector de l’automòbil també està present. La mostra se situa a la rambla del Celler, un espai que està dedicat als concessionaris i negocis del sector.  En total hi ha prop de 20 carpes des d’on els visitants poden rebre assessorament pel que  fa a l’exposició de vehicles que hi ha, com d’aspectes més tècnics del sector de l’automoció

Descarregueu el programa

Mireu les fotografies

Més informació
 
Comentaris

Destaquem