El restaurant de Sant Cugat H & R s'ha emportat el primer premi del IX concurs de cuina aplicada Langostino de Vinaròs. Els restauradors Germán Espinosa i Pol Pratcorona van preparar la recepta 'Canaleó de llagostí de Vinaròs farcit de verdures de mar, papada ibèrica i emulsió de safrà', aconseguint així el primer premi del concurs.
Al certamen hi van participar deu restaurants de diferents llocs de la geografia espanyola. Les receptes eren preparades en directe, davant d'un públic expectant. Vicente Patiño, cuiner reconegut i president del jurat, va assenyalar que el més important era no desvaloritzar el sabor del llagostí de Vinaròs.
El segon premi va ser per Chema Soler de La Gastro-Croquetería de Chema, de Madrid i el llagostí de bronze, tercer premi, per Raúl Resino del restaurant Satyricón, d'Alcúdia (Mallorca).
Al certamen hi van participar deu restaurants de diferents llocs de la geografia espanyola. Les receptes eren preparades en directe, davant d'un públic expectant. Vicente Patiño, cuiner reconegut i president del jurat, va assenyalar que el més important era no desvaloritzar el sabor del llagostí de Vinaròs.
El segon premi va ser per Chema Soler de La Gastro-Croquetería de Chema, de Madrid i el llagostí de bronze, tercer premi, per Raúl Resino del restaurant Satyricón, d'Alcúdia (Mallorca).