El Xiringo de l’Hotel Sant Cugat inaugura la temporada d'estiu

Tapes, un espai a l'aire lliure i carta de gintònics són alguns dels reclams de l'espai

Aquest dijous al vespre va inaugurar la temporada d’estiu el Xiringo de l’Hotel Sant Cugat. Aquest espai instal·lat a la zona de gespa de l’hotel està pensada com una àrea per fer l’aperitiu i fins i tot sopar al bell mig del poble a l’aire lliure. L’hotel ha posat al seu jardí unes taules i uns para-sols com els que hi ha a les platges i a banda d’una barra on se serveixen tot tipus de cerveses també hi ha una carta de tapes.

Pernil ibèric, calamars, amanides, sardines amb gerds, hamburgueses o olives farcides de Martini, taules de formatge són alguns dels plats per picar. També hi ha entrepans i alguns plats més elaborats com filet de vedella o peix de llotja fresc de temporada. L’horari d’obertura és de 11 del matí a 11 de la nit de dilluns a diumenge. A la inauguració del Xiringo es va poder tastar gran part de la carta de l’espai. En l’apartat de les begudes destaca la carta de Gintònics i l’oferta de cervesa Moritz a 1,60 euros. L’Hotel també ofereix la possibilitat de reservar la zona per festes i trobades.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem