ERC-MES vol un pressupost que acabi amb la desigualtat social

La formació ha presentat les seves línies de treball sobre el pressupost municipal amb l'objectiu de fomentar la creació de llocs de treball

Combatre la desigualtat social, fomentar la promoció econòmica, invertir en infraestructures concretes i millorar el barri del Monestir són els punts claus del pressupost municipal per al 2016 que defensa la formació d'ERC-MES a Sant Cugat.

Unes línies fonamentals que la formació defensarà davant l'aprovació del pressupost municipal, com ha explicat la portaveu del grup municipal, Mireia Ingla, per “mantenir-nos fidels al nostre programa electoral elaborat a partir d'escoltar les opinions i les necessitats dels santcugatencs”.

La primera línia va enfocada a la inversió en mesures de protecció social, promovent “iniciatives per combatre la desigualtat social” com “les subvencions per IBI i la fiscalitat progressiva”, aclaria Ferran Villaseñor, regidor d'ERC-MES a Sant Cugat.

Una segona línia està encaminada a combatre l'atur, impulsant la promoció econòmica. En aquest sentit, Villaseñor ha destacat iniciatives que propicien la creació de noves empreses, així com atreure empreses que vinguin a la ciutat. Entre altres mesures, Villaseñor ha destacat la importància de la Taxa 0 per emprenedors o rebaixar l'atur de la ciutat en un 50%. En aquest sentit, s'aposta per incrementar el nombre de plans d'ocupació municipals, així com fer acords amb petites empreses per a la contractació de treballadors locals.

Pel que fa a infraestructures concretes, la formació ha destacat la importància de dotar Sant Cugat d'una sala polivalent, “no sols per a les entitats, sinó que podria fer les funcions de pavelló firal, sala de concerts, etcètera”, ha destacat Ingla. D'altra banda, també s'ha remarcat la necessitat de crear més habitatge social, i ampliar el nombre de pisos de lloguer de Promusa.

Finalment, una quarta línia de treball aniria encaminada a millorar el Barri del Monestir, amb “els necessaris arranjaments de l'avinguda de Cerdanyola, creació de més aparcament, o l'adquisició per part de l'Ajuntament de la casa que hi ha a avinguda de Cerdanyola amb Torreblanca per dotar d'un equipament de barri a la zona”, ha destacat Villaseñor.

Tot plegat, unes línies de treball que esdevenen “el peix que es mossega la cua”, com ha explicat Igla, ja que “si s'atreuen més empreses, es generen llocs de treball; amb llocs de treball no s'ha de marxar de la ciutat; i tot plegat, encaminat a posar fi a les desigualtats socials”.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem