Les 5 Milles Femenines de Valldoreix seran de pagament

Les ordenances fiscals pel 2014 també inclouen un augment en el preu del Complex Esportiu de l'EMD i la reducció de les quotes pels espectacles culturals

Imatge de la votació de les ordenances fiscals de Valldoreix. FOTO: Cedida Imatge de la votació de les ordenances fiscals de Valldoreix. FOTO: Cedida
Els vocals de l'EMD de Valldoreix han aprovat per unanimitat les ordenances fiscals pel 2014 amb la voluntat de mantenir els preus públics i les taxes d'acord amb la situació de crisi econòmica. No obstant això els preus del Complex Esportiu pujarà un 1,7%, corresponent a l'IPC interanual de l'agost, mentre que la resta de serveis de l'EMD no experimentaran cap canvi.

Les Milles Femenines deixen de ser gratuites
La principal novetat de les ordenances és que s'ha donat llum verda a canviar les bases de participació de les Milles Femenines pel què fa a les incripcions, que a partir del 2014, seran de pagament. D'acord amb el govern valldoreixenc l'increment de participació de l'última edició i la consolidació de la prova, s'ha decidit que sigui de pagament per cobrir els costos d'organització.
  • Cursa infantil, gratuïta.
  • Cursa de 2,5 milles, 8 euros.
  • Cursa de 5 milles per participants federades, que tinguin assegurança mèdica i xip propi, 8 euros.
  • Cursa de 5 milles per participants que disposin de xip propi, però no d’assegurança mèdica, 10 euros.
  • Cursa de 5 milles per participants que no tinguin assegurança mèdica ni xip propi pagaran, 12 euros.

Rebaixa als espectacles culturals

Finalment s'aplica un arrodoniment a la baixa als preus dels espectacles culturals de manera que els preus públics dels espectacles familiars serà de 2 euros, mentre que valdran 5 euros si tenen un cost inferior als 6.000 euros i en cas que l'espectacle sigui més car d'aquesta xifra, valdrà 10 euros.

 
Comentaris

Destaquem