El restaurant Telefèric ha fet un canvi d'imatge, després que Xavi i Maria Padrosa, fills dels antics propietaris, hagin agafat les regnes del restaurant, que va obrir portes el 1992. Amb una inauguració amb familiars, veïns i amics, els nous propietaris han presentat a la ciutadania el nou concepte, el divendres 25 d'octubre, un concepte que vol alinear-se amb els restaurants que ells mateixos van obrir a Barcelona i Califòrnia (els Estats Units d'Americà).
L'interior del nou restaurant Telefèric. FOTO: TOT Sant Cugat
L'objectiu d'aquest canvi d'imatge és tornar a situar el restaurant com un dels referents de la ciutat, tal com ha explicat Maria Padrosa: "Volem donar-li una línia més fresca, amb productes de temporada i proximitat, amb una proposta d'arrossos i incorporant el concepte americà de poder menjar amb còctels. Hem fet un gir, canviant totalment la imatge del restaurant". La inauguració ha comptat amb la participació del Gospel Sant Cugat i amb un concert de jazz.
Alguns dels elements clàssics del restaurant com els telefèrics s'han mantingut. FOTO: TOT Sant Cugat
Amb tot, el restaurant Telefèric ja fa 3 setmanes que ha obert les portes i de moment, els nous propietaris es mostren satisfets, tal com ha afegit Maria Padrosa: "Estem tenint una acceptació molt bona en aquestes setmanes i és que el restaurant Telefèric no deixa ser part de la història de Sant Cugat".
Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.
Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.