El Restaurant Vermell de Sant Cugat és un dels vuit finalistes que participaran al I Concurs de Cuina Creativa de la Gamba Roja de Dènia el proper 6 de març. Junt amb els altres 7 finalistes, Germán Espinosa Urquiza, cuiner del Restaurant Vermell, elaborarà la seva proposta a les instal·lacions del Mercat Municipal de la localitat valenciana.
El concurs
Es preveu que el concurs comenci a les 9 hores, i cada cuiner tindrà tres hores per preparar la seva proposta amb gamba roja. Després hauran de servir cinc racions i preparar un plat de presentació per a la premsa.
El jurat estarà format pel cuiner Quique Dacosta, qui el presidirà, a més de Cuchita Lluch, presidenta de l'Acadèmia de Gastronomia de la Comunitat Valenciana; Javier Antoja, periodista i director de la revista gastronòmica Apicius; José Carlos Capel, crític gastronòmic i director de Madrid Fusión i Julia Pérez Lozano, periodista gastronòmica.
El restaurant santcugatenc ha estat seleccionat entre els 34 candidats que s'han presentat a aquest concurs des de diferents punts de l'Estat espanyol i Andorra. El jurat encarregat d'escollir els finalistes estava format per la regidora de Turisme de Dènia, i 6 restauradors locals.
El trofeu que es lliurarà al guanyador del concurs és una escultura de l'artista Toni Marí.
Coneix el Restaurant Vermell
El concurs
Es preveu que el concurs comenci a les 9 hores, i cada cuiner tindrà tres hores per preparar la seva proposta amb gamba roja. Després hauran de servir cinc racions i preparar un plat de presentació per a la premsa.
El jurat estarà format pel cuiner Quique Dacosta, qui el presidirà, a més de Cuchita Lluch, presidenta de l'Acadèmia de Gastronomia de la Comunitat Valenciana; Javier Antoja, periodista i director de la revista gastronòmica Apicius; José Carlos Capel, crític gastronòmic i director de Madrid Fusión i Julia Pérez Lozano, periodista gastronòmica.
El restaurant santcugatenc ha estat seleccionat entre els 34 candidats que s'han presentat a aquest concurs des de diferents punts de l'Estat espanyol i Andorra. El jurat encarregat d'escollir els finalistes estava format per la regidora de Turisme de Dènia, i 6 restauradors locals.
El trofeu que es lliurarà al guanyador del concurs és una escultura de l'artista Toni Marí.
Coneix el Restaurant Vermell