Anima't amb aquest pollastre amb salsifins

Un plat ràpid i senzill per la primavera

Ingredients:

1 manat de salsifins

1 pollastre (millor 4 quartos de la cuixa)

Pel sofregit: tomàquet en conserva, 1 ceba gran, 2 pastanagues, 1 porro, aigua, sal i pebre.

Per a la picada: galetes i ametlles torrades.

Instruccions:

Renteu i peleu els salsifins amb un pelador. Poseu-los en aigua bullint i deixeu-los coure 15-20 minuts. Retireu-los i deixeu-los refredar. Enfarineu-los i fregiu-los fins a enrossir-los i poseu-los sobre paper de cuina.  A part, salpebreu el pollastre i l’enrossiu en una cassola amb l’oli ben calent, i el reserveu. En el mateix oli feu el sofregit: la ceba tallada a juliana, la pastanaga tallada a talls petits i el tomàquet. Ho deixeu fer uns 10 minuts i hi torneu a posar el pollastre. Ho cobriu amb aigua i ho deixeu coure a foc mig uns 30 minuts, remenant. Aparteu el pollastre, tritureu la salsa i torneu a afegir la carn. Col·loqueu els salsifins i repartiu la picada per sobre. Ho deixeu fer uns 15 minuts més i ja estarà llest.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem