Aprèn a fer neules farcides de crema per aquest Nadal

Aquesta setmana et proposem fer unes postres fàcils per gaudir del Nadal

Ingredients:

8 neules curtes (cubans)

1 l de nata

10 rovells d'ou

150 g de sucre

pell d'una llimona (només la part groga)

1 canonet de canyella



Passos a seguir:

Poseu un cassó al foc amb la nata líquida, la pela de llimona i el canonet de canyella. Quan arrenqui el bull, pareu el foc i deixeu-ho infusionar 5 minuts.

En un bol, barregeu-hi els rovells i el sucre.

Torneu a posar la nata al foc i, quan torni a arrencar el bull, tireu-la damunt dels rovells amb sucre i remeneu-ho. Feu-ho coure al bany maria fins a arribar als 80 °C; tot seguit, coleu-ho amb un colador xinès. Refredar.

Posar la crema catalana en un sifó amb dues càrregues. Sacsejar i refredar. Farcir les neules a l'hora de servir.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem