De recent obertura, el restaurant coreà Tapets liderat per la Jin ens sorprèn per la seva originalitat i exotisme.
Es tracta d’una cuina de fusió coreana i mediterrània en la que podreu degustar 4 plats deliciosos: el “Bibimbap”, amb arròs barrejat amb vegetals i vedella picada amb la seva salsa i que se serveix també amb salsa de “bitxo” a un costat (els vegetarians poden substituir la vedella per gírgoles).
El “Japchae”, amb fideus de moniato, ceba, pastanaga, espinacs i vedella.
L’amanida amb gírgoles i salsa de la casa o els “Mandu”, crestes (“empanadillas”) amb tofu fresc i brots de soja, realment bones.
També, i com a estrelles de la casa, teniu els “tapets” que són uns “makis” amb ingredients cuinats i que no deixen de sorprendre per la seva cuidada elaboració: de salmó, de bacallà amb ceba fregida, de ventresca, de gamba arrebossada, de secret ibèric, de sèpia amb arròs negre, de pop saltat amb salsa d’ostres o de pollastre amb curri.
Una cuina divertida, exòtica i molt apetitosa. No deixeu de tastar-la. Que vagi de gust!