Ingredients:
4 talls de rap frescos tallats a rodanxes
6 cloïsses
1 ceba
Una mica de farina
Oli d’oliva, sal.
Instruccions:
Per la salsa verda: 6 alls, 1 cullerada rasa de farina, 1/4 litre vi blanc, 1/4 litre caldo de peix, julivert, sal i oli.
De la salsa verda: Peleu i talleu els alls a trossets, els poseu amb oli que cobreixi el cul de la paella, els deixeu enrossir una mica, afegiu la farina i hi tireu el vi i el caldo. A part talleu el julivert petit i l’afegiu a la paella deixant que bulli tot junt. Si veieu que s’espesseix massa hi afegiu més caldo.
Del rap: Tritureu la ceba en un robot i sofregiu-la en una paella calenta amb oli fins que quedi daurada. Tireu una cullerada de farina i barregeu fins que comenci a espessir. Poseu sal al peix i l’afegiu a la paella. Sacsegeu perquè el rap no s’enganxi. Quan el rap ja estigui una mica cuit, el gireu. Hi poseu les cloïsses fins que sobrin.
Per acabar el plat: Poseu en un plat, els talls de rap, hi tireu per sobre la salsa verda.