Bacallà al forn, un plat que agrada a tothom

Prèviament s'ha de dessalar el bacallà

Ingredients:

4 talls de bacallà gruixuts i dessalats

1/4 de kg de patates grosses

5 grans d’all

50 g de pa ratllat

1 got d’oli d’oliva

pebre vermell dolç

julivert (bastant)

sal

Instruccions:

Feu una salsa amb l’oli d’oliva, les fulles de julivert, el pa ratllat, els alls i una culleradeta de pebre vermell dolç. Agafeu la safata per anar al forn i cobriu-ne la superfície amb oli d’oliva; poseu-hi les patates tallades a rotllanes fines procurant que cobreixi el fons i afegiu-hi un polsim de sal.

Poseu el bacallà damunt les patates amb la pell cap per avall (no cal posar-hi sal); llavors, aboqueu-hi per damunt la salsa que teníeu preparada. Poseu-ho al forn fins que tot plegat estigui ben cuit, de 15 a 20 minuts.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem