Bacallà amb ‘cachelos’ (patates) i mongetes verdes

La blancor del bacallà abraça el color de les favas

Bacallà amb ‘cachelos’ (patates) i mongetes verdes: M’encanta el bacallà i gaudeixo amb les mongetes tendres (les favas). Tenim 8 trossos de bacallà dessalat. En una cassola amb aigua i una mica de greix de porc i sal coem les patates tallades i les mongetes tendres ben netes. Quan la cocció està avançada –m’encanta el xup-xup–posem el bacallà –5 minuts bullint. Això agafa forma –escorrem el bacallà i el posem a una plata, amb les mongetes verdes (favas). Reservem part de l’aigua de la cocció. A la paella amb una mica de greix de porc daurem els alls tallats a làmines, el julivert, el pebre vermell picant i l’aigua de cocció reservada. Aboquem pel damunt del bacallà la salsa que tenim preparada. Plat acabat. A taula! La perfecta combinació del punt de sal lliga molt bé amb el toc dolcenc de les mongetes verdes! La blancor del bacallà abraça el color de les favas.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem