Quan comença l’any i els calçots arriben a les botigues d’alimentació, els catalans fem calçotades. Moltes es fan en ambients privats, però, cada vegada més, es gaudeix d’una calçotada al restaurant. Amb amics, companys de feina o amb la millor companyia. Són una bona excusa per gaudir amb els amics o la família de carn a la brasa i de la salsa de romesco. A Sant Cugat pots menjar calçots de qualitat al restaurant braseria La Bolera, ubicat a Baixada de l’Alba, 20 (Cantonada Rambla del Celler, 43), als peus del Monestir.
Menús calçotada
El Restaurant La Bolera podràs degustar dos menús espectaculars amb calçots i carn a la brasa.
En el primer menú podràs gaudir de 12 calçots per persona, pa torrat, una safata de xai i botifarra, patates fregides i mongetes amb cansalada. Inclou també vi de la casa, aigua o gasosa, postres de la casa i cafè. Els licors i el cava a part.
En el segon menú tens disponible 6 calçots per persona, una safata de carxofes, una safata d’espàrrecs bladers a la brasa (amb salsa romesco), safata d’albergínies, pa torrat, safata de xai i botifarra, safata de mongetes amb cansalada i safata de patates fregides. Inclou també vi de la casa, aigua o gasosa, postres de la casa i cafè. Els licors i el cava a part.
Reserva la teva calçotada al Restaurant La Bolera
Si vols gaudir d’una calçotada en un restaurant històric de Sant Cugat, amb més de 40 anys de trajectòria, has de reservar al Restaurant La Bolera. En aquest establiment, podràs gaudir, calçotades a banda, d’un gran assortiment de plats a la brasa. Embotits variats, xai imperial, entrecot de vedella, “Chuletón” de vedella, botifarra, cansalada, secret ibèric, etc.
Però també ofereix molts altres plats com amanides, cargols, meló amb pernil, ensaladilla de tonyina, etc.