Callos a la gallega, un plat per repetir!

El guisat per excel·lència

Callos a la gallega : Sempre m’han agradat. Tenim 1 quilo de callos (tripa, pota i morro) –de bon segur que serà un plat prou interessant. Preparem els callos tallats a bocins a una cassola. A la paella fem un sofregit amb la ceba i la fulla de llorer.

Quan tingui color incorporem el pernil tallat a daus i el xoriço a rodelles fines. Posem aquest sofregit a la cassola on havíem preparat els callos. A la paella sofregim els tres alls fins que quedin daurats, fora del foc afegim els pebres vermells dolç i picant i el bitxo –nois, això s’anima. Reguem amb aquest sofregit els callos deixant-los coure.

Quan faltin 5 minuts per acabar el plat, hi afegim els cigrons ja cuits –punt de diferència– 5 minuts de cocció perquè els cigrons agafin el punt picant. Plat acabat. A taula! Podríem dir que són uns callos amb sorpresa!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem