Al centre de Sant Cugat, molt a prop del Mercat Vell, hi ha el projecte gastronòmic de Gabriel Di Domenico, el xef i propietari de Per Caso Bistro, una proposta diferent que ofereix plats de cuina italiana i argentina. Aquest cuiner té experiència en hotels de luxe d’Argentina i a l’estat espanyol ha treballat al restaurant del Martin Berasategui del País Basc, entre altres. Sempre ha tingut al cap obrir un restaurant i va trobar en Sant Cugat la ciutat perfecta per fer-ho.
Empanada argentina d'humita. FOTO: TOT
Cuina italiana i argentina de qualitat
En aquest establiment, tenen molta acceptació entre els seus clients l’empanada d’humita, amb el seu sabor dolç i sabor suau i l’empanada de carn, la burrata amb tomàquets amb vinagreta de vainilla i alfàbrega, l’albergínia fumada amb pesto genovès i salsa pomodoro o el ravioli d’Ossobuco brasejat amb el suc de cocció. L’asado argenino també l’aprecien molt els clients, juntament amb el clàssic italià Vitello tonnato. “Els nostres clients venen al restaurant buscant una proposta diferent que se surti de l’habitual i nosaltres els oferim allò que demanen”, assegura Gabriel.
Albergínia fumada amb pesto genovès. FOTO: TOT
La carta es completa amb altres plats argentins com la milanesa o receptes italianes com rigatoni amatricana. També, a banda d’aquests plats cada dia hi ha peix, gràcies a l’acord amb una peixateria de la zona. Per postres, el restaurant ofereix Tiramisú, flam amb dolç de llet, pastís cremós de xocolata i formatge i un gelat a escollir d’entre una selecció.
Burrata amb tomàquets amb vinagreta de vainilla i alfàbrega. FOTO: TOT
Aquesta és la nova proposta gastronòmica d’un emprenedor argentí i amb ascendència italiana que ja pensa a engegar a mitjà termini una nova iniciativa relacionada amb aquest món. Si vols gaudir d’una proposta diferent vine a aquest restaurant.