Cebes farcides... una barreja de dolç i salat ideal

Racions: 4
Dificultat: mitjana
Preu: mig

Ingredients: 4 cebes grosses, 300 g de carn de porc picada, 8 prunes, un grapat de panses, un grapat de pinyons, 1 poma, un raig de vi ranci, oli, sal

Feu coure les cebes al forn, embolicades amb paper d’alumini fins que estiguin toves. Sofregiu la carn en una cassola amb oli, remenant perquè no faci boles. Afegiu-hi les prunes, els pinyons, les panses i la poma trossejada. Mulleu amb el vi ranci i deixeu reduir.

Deixeu-ho coure fins que la carn sigui tova.

Cuidadosament, buideu les cebes, farciu-les amb la carn i poseu-les al forn en una cassola de terrissa amb una cullerada de salsa d’avellanes torrades al damunt, gratineu i, finalment, a l’hora de servir, poseu una mica de suc de llimona.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem