Ingredients:
Marinada per la coliflor
1 coliflor
Mitja culleradeta de comí
Mitja culleradeta de cúrcuma
Mitja culleradeta de canyella
1 culleradeta de curri en pols,
4 cullerades d’oli d’oliva
2 cullerades d’oli de sèsam
Oli de coliflor: les fulles de la coliflor, 1 gra d’all, oli d’oliva, sal, pebre
Com fer-ho?
Marinada: preescalfeu el forn a 220ºC. Barregeu en un bol l’oli d’oliva, l’oli de sèsam, la canyella, el comí, la cúrcuma i el curri amb una mica de sal. Talleu les fulles i el tronxo de la coliflor i deixeu de banda. Talleu les flors de coliflor a la mida desitjada i deixeu marinar en la barreja d’oli. Poseu la coliflor marinada en una safata per al forn i enforneu durant uns 25 a 30 minuts.
Oli de coliflor: renteu les fulles reservades, talleu a trossos petits, i poseu en un recipient gran, piqueu l’all a trossos grans, afegiu al recipient, tritureu tot amb una mica d’oli i assaoneu amb sal i pebre al gust. Abans de servir condimenteu les flors, cuites al forn, amb l’oli preparat i ratlleu per sobre una mica del tronxo reservat.