Ingredients:
15 g de midó de blat de moro
4 dl de suc de nabius
1/2 dl de suc de taronja
1 cullerada de sucre
1,5 dl de nata líquida
Instruccions:
Barregeu en un cassó, el midó, el suc de nabius, el suc de taronja i el sucre (tot en fred). Tan bon punt arrenqui el bull, cuineu a foc lent durant 2 minuts, sense deixar de remenar. Reserveu, aproximadament 1/2 dl de crema de la barreja.
Aboqueu la resta de la barreja en un recipient, cobriu amb un embolcall de plàstic i deixeu refredar. Això preserva que la crema formi una pell per sobre. Reserveu. Remeneu bé el 1/2 dl de la crema reservada.
Bateu la nata, fins que quedi suau i esponjosa i barregeu amb el 1/2 dl reservat. Distribuïu la crema reservada en gots. Completeu, poseu la barreja de nata pel damunt. Serviu al moment de retirar de la nevera.