El restaurant de Sant Cugat, La Flama de La Bolera, ofereix un horari ininterromput de cuina de brasa tots els dies. Així doncs, en aquest establiment podràs gaudir des de les 9 del matí i fins a les 11 de la nit.
Cuina a la brasa de qualitat al restaurant de Sant Cugat, La Flama de La Bolera
En aquest establiment trobaràs carn a la brasa de qualitat en un ampli horari de cuina. Destaca la carn de xai imperial o els braons de xai, l’entrecot i el filet de vedella. També la botifarra de bolets i sense, les broquetes de botifarres variades amb verduretes, el secret ibèric i les galtes de porc. A més a més, en aquest restaurant trobaràs carn de conill, pollastre i magret d’ànec i la possibilitat de gaudir d’una brasa vegetariana amb un plat d’hamburguesa vegetal o Heura amb verdures a la brasa. I també podràs tastar els plats amb salses de qualitat (salsa d’allioli feta a casa i salsa de romesco també casolana) i acompanyaments excel·lents (mongetes del ganxet, patates fregides, torrades o pa amb tomàquet.).
Àmplia terrassa
Per altra banda, La Flama de La Bolera ofereix una terrassa extensa per poder gaudir dels àpats que ofereixen a l’aire lliure i a qualsevol hora del dia.
Brasa a qualsevol hora del dia
En aquest restaurant, podràs esmorzar botifarra amb mongetes i dinar un entrecot a la una del migdia o a les quatre de la tarda, de dilluns a divendres. S’adapten als nous horaris de la societat i proposen cuina oberta per satisfer les teves necessitats culinàries en qualsevol moment del dia. Els caps de setmana i dies festius la brasa està tancada de 16:30 a 17:45, tot i que per la resta de plats la cuina sí que està oberta.
Reserva taula
Vine a aquest establiment i gaudeix d’un ambient acollidor on cada detall està pensat per fer que la teva experiència gastronòmica sigui memorable. Amb la càlida atmosfera que s’hi respira et sentiràs com a casa. Truca al telèfon 937 86 66 76 i reserva taula. Gaudiràs d’una brasa de qualitat pensada per despertar tots els teus sentits.