En el rovell de l’ou de la nostra ciutat, al principi del carrer de Santiago Rusiñol, va néixer fa uns mesos el Cafè Central, una cafeteria singular, diferent i amb un toc molt personal.
Amb seu també, des de fa vuit anys, a Terrassa, molt a prop de la Mútua, el Cafè Central ha aconseguit marcar un estil propi dins el món de les cafeteries.
La decoració és càlida i acollidora i marida a la perfecció amb el tipus de cuina que s’hi ofereix. Però passem a la carta, en primer lloc trobem una sèrie d’entrepans (trikis, flautins, boines, “bikini moreno”…) dels quals en destaquem, sobretot, el pa, perquè és un pa de diferents orígens artesanals i fet a la mida dels requeriments de la casa.
Ja que aquí es considera que el pa, com a ingredient, és gairebé el més important d’un bon entrepà, n’és el màxim responsable perquè el resultat sigui tot un èxit.
A part d’aquesta primera i rellevant secció, teniu les amanides, amb 8 gustoses varietats de productes frescos i naturals que combinen enciams, formatges, gall dindi, cogombre, pollastre rostit, fruits secs, llenties...
També teniu pasta, verdures al vapor i arrossos (amb verdures, arròs negre, a la marinera, amb salsitxes i trompetes de la mort…) i un llarg etcètera que no us deixarà gens decebuts.
També són de destacar: el plat del dia, els sucs fets al moment i darrerament, a les tardes, les tapes amb vins i caves a copes.
Això és el Cafè Central, un lloc actual, dinàmic, adaptable i amb una cuina natural, lleugera i saludable. Que vagi de gust!