Ingredients:
500 g de fesols
Botifarres (una de negra i una de blanca)
Un os de pernil
250 g de careta i morro de porc
Un tros de cansalada
Una cabeça d’alls
Oli d’oliva
Sal,
5 grans de pebre negre
Pebre vermell
1 fulla de llorer
1 ceba
1 tomàquet
Instruccions:
Poseu en remull les mongetes al vespre; després, en una cassola amb aigua fresca, les mongetes, la cabeça d’alls, grans de pebre, sal, fulla de llorer, l’os de pernil, la careta i morro, ben talladets. Quan arranqui el bull, retireu la bromera i deixeu que coguin amb un bull gairebé imperceptible durant 2 h.
Fregiu, tallades, les botifarres, la cansalada, i reserveu. Prepareu un sofregit de tomàquet i ceba, ben reduït, salpebreu i afegiu un pessic de pebre vermell. Tot a l’olla, sacsegeu i xup-xup una mitja horeta.