Descobreix com fer les tradicionals mongetes del ganxet

Aprèn a fer aquest plat clàssic de la cuina catalana

Ingredients:

500 g de fesols

Botifarres (una de negra i una de blanca)

Un os de pernil

250 g de careta i morro de porc

Un tros de cansalada

Una cabeça d’alls

Oli d’oliva

Sal,

5 grans de pebre negre

Pebre vermell

1 fulla de llorer

1 ceba

1 tomàquet

Instruccions:

Poseu en remull les mongetes al vespre; després, en una cassola amb aigua fresca, les mongetes, la cabeça d’alls, grans de pebre, sal, fulla de llorer, l’os de pernil, la careta i morro, ben talladets. Quan arranqui el bull, retireu la bromera i deixeu que coguin amb un bull gairebé imperceptible durant 2 h.

Fregiu, tallades, les botifarres, la cansalada, i reserveu. Prepareu un sofregit de tomàquet i ceba, ben reduït, salpebreu i afegiu un pessic de pebre vermell. Tot a l’olla, sacsegeu i xup-xup una mitja horeta.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem