Sempre hi ha restaurants que creen escola i aquí en tenim un, el restaurant Telefèric amb més de vint anys a la primera línia es pot considerar un dels principals impulsors de la cuina de la tapa. A Sant Cugat ha estat sempre un lloc de “culte”, un espai emblemàtic, bressol d’una clientela fidel i que se succeeix de generació en generació. El Telefèric de Barcelona segueix el mateix camí però amb un ambient més cosmopolita i amb un públic molt divers dins del qual els estrangers i els executius hi tenen un paper molt rellevant. Pel que fa als dos restaurants que tenen als EUA (a Walnut Creek i Palo Alto) constaten un èxit aclaparador amb les seves “tapas and pintxos” i plats tan apreciats com el pop, les braves o les croquetes. I a Sant Cugat? Quins són els clàssics del Telefèric? Doncs l’escalivada, el pernil, les miniburger, el foie, el salmó i un munt de propostes més que converteixen Telefèric en un referent essencial a la ciutat. I quines serien les noves recomanacions? Doncs les paelles dels dissabtes, els nous plats de peix i noves propostes “eco” en la línia de les noves tendències veganes i vegetarianes, això si, elaborades sempre amb producte de la màxima qualitat. I per a endolcir-ho, què tal un flam de formatge i xocolata blanca, un cheese cake o les clàssiques “torrijas”? Escolliu el que escolliu a Telefèric sempre encertareu.
Que vagi de gust!